VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

David Bowie, Falco a Arnold Schwarzenegger míří do Prahy!

Sberatel.info

8. září, 2017

Celebrity na poštovních známkách a mincích, ale také pohlednice, minerály, drahé kameny a další sběratelské artefakty budou ještě tuto sobotu k vidění na veletrhu Sběratel. Největší setkání sběratelů ve střední a východní Evropě letos slaví dvacetiny.

Více než 200 vystavovatelů ze třiceti zemí přiveze na výstaviště PVA EXPO Praha – Letňany špičkové sběratelské předměty. Vedle poštovních známek, jsou mezi nimi investiční mince a medaile, moderní, tzv. „smart mince“, jejichž motivy sahají od zvířat přes architekturu, listy marihuany (mince po o ní opravdu voní), až třeba po náš komiksový Čtyřlístek (vydaný ovšem holandskou firmou), bankovky, cenné papíry, vintage pohlednice, staré reklamy, minerály, drahé kameny, filmové plakáty nebo telefonní karty. Mezi vystavovateli jsou špičkové aukční domy a dealeři z Německa, Holandska, Rakouska, Číny, Ruska a dalších zemí, poštovní správy, mincovny a profesní asociace.

7_bowie

Na Sběratele dorazí i David Bowie nebo Falco

Řada vystavovatelů bude na veletrhu vůbec poprvé, někteří se vracejí po delší době, jako třeba poštovní správa a mincovna San Marino, na jejím stánku bude možné zakoupit poštovní známku věnovanou zpěvákovi Davidu Bowiemu. Rakouská pošta zase přiveze zajímavou filatelistickou poctu nejslavnějšímu rakouskému zpěvákovi  – vídeňskému pop – Amadeovi  Falcovi. Organizátoři veletrhu pak prostřednictvím dopisnice České pošty s motivem plakátu k filmu Terminátor 2 popřejí k 70. narozeninám herci a bývalém guvernérovi Kalifornie Arnoldu Schwarzeneggerovi. Česká mincovna na veletrhu zase představí první investiční minci vydanou v České republice nazvanou Český lev.

Doprovodný program zahrnuje křty a autogramiády výtvarníků českých poštovních známek, výstavy sběratelských rarit a různá setkání, třeba fandů stále oblíbenějšího postcrossingu.

Nechte si zdarma ocenit své sbírky

Pouze na veletrhu Sběratel si můžete také nechat ocenit vlastní donesené sběratelské předměty jako poštovní známky, mince, bankovky nebo historické akcie od nezávislých znalců ze Svazu českých filatelistů, České numismatické společnosti nebo Puncovního úřadu.  Ten zdarma ověří ryzost a pravost zlatých a stříbrných šperků. Sběratelské předměty pak můžete nabídnout k prodeji přímo některému z desítek přítomných obchodníků.

DOPIS TERMIN

Speciální akce pro sběratele gramodesek 

Sběratelům vinylových desek a fandům hi – fi techniky je určen veletrh Vinyl & Stereo Expo, který proběhne v sobotu 8. 9. na výstavišti PVA EXPO jako součást veletrhu Sběratel.  Dorazí prodejci z České republiky i ze zahraničí, což jen potvrzuje, že vinylové desky jsou dnes opravdu horkým sběratelským trendem.

Pokud se registrujete do Klanu sběratelů webového portálu sberatel.info máte vstup na veletrh pouze za 1 Kč a navíc obdržíte speciální sběratelský dárek.

Registrovat zdarma se můžete zde – https://www.sberatel.info/veletrh-sberatel/

 

 

VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

Sběratelské aukce

  • Bohužel, žádné blížící se aukce nebyly nalezeny.

VYHLEDAT DALŠÍ AUKCE

Sběratelské akce

  • Retro Garáž

    Největší jarní burza dílů pro veterány spojená s aukcí.

    27.04.2024 - 27.04.2024

    Lysá nad Labem, Česká republika

    www.retro-garaz.cz
  • Casino 2000 – Salon des Collectionnneurs – Luxembourg

    Mezinárodní akce zaměřená na bankovky, mince, medaile, poštovní známky a pohlednice.

    28.04.2024 - 28.04.2024

    Mondorf-les-Bans, Lucembursko

  • World Congress Collectors of Paris

    Mezinárodní setkání sběratelů mincí, bankovek, poštovních známek, pohlednic ad.

    26.04.2024 - 28.04.2024

    Paříž, Francie

    www.cmc-paris.com
  • MIF Maastricht

    Největší veletrh bankovek a papírových cenin.

    03.05.2024 - 05.05.2024

    Maastricht, Nizozemsko

    https://mifevents.com/en...
VYHLEDAT DALŠÍ AKCE

Tipy pro sběratele

VYHLEDAT DALŠÍ TIPY

Štítky