VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

Tata Bojs pokřtí na jarním veletrhu Sběratel sběratelskou dopisnici

Sberatel.info

27. února, 2019

Poprvé ve své historii vydává Česká pošta dopisnici věnovanou aktuálně populární hudební skupině. Dopisnice je věnována 30. výročí založení Tata Bojs a oslavě 15 let od vydání jednoho z jejich nejúspěšnějších alb – Nanoalba. Premiéru bude mít na jarním veletrhu Sběratel, který se koná od 15. do 16. března v hotelu Olympik Congress Praha.

Autorem kresby na dopisnici je vizuální umělec, bubeník a zpěvák Tata Bojs Milan Cais. Pochází z knihy Nanobook z roku 2004, která je přepisem příběhu zhudebněného právě na  Nanoalbu, jejímž autorem je druhý zakládající člen Tata Bojs, baskytarista Mardoša.  Mardoša a Milan Cais představí dopisnici na jarním veletrhu Sběratel v pátek 15. března a po křtu bude následovat autogramiáda.

„Byl jsem velmi mile překvapen, jak charakter mojí staré tužkové kresby perfektně koresponduje s charakterem toho „korespoňďáku“.  Takže myslím, že nanokorespondence se teď může rozjet!“ s úsměvem doplňuje Milan Cais.

Dopisnice (dříve „korespondenční lístek“) bude vydána s natištěnou poštovní známkou v nominální hodnotě zastoupenou symbolem A, takže ji bude možné s napsaným vzkazem přímo z veletrhu také poslat. A protože vychází v omezeném nákladu 3 100 kusů je pravděpodobné, že bude brzy vyprodána a stane se z ní zajímavý sběratelský artefakt. Zakoupit ji bude možné přímo na veletrhu na stánku České pošty.

tata koláž

 

 

Milan Cais z Tata Bojs při schvalování dopisnice do tisku v Poštovní tiskárně cenin.

Milan Cais z Tata Bojs při schvalování dopisnice do tisku v Poštovní tiskárně cenin.

 

 

 

 

 

 

Na jarním Sběrateli, kterého se účastní přes 60 vystavovatelů z celé Evropy,  si také můžete nechat zdarma ocenit vlastní poštovní známky, mince, starožitnosti nebo staré cenné papíry od nezávislých znalců z profesních sdružení a asociací.

K vidění bude mimo jiné vlastní originální sbírka známek Freddie Mercuryho, kterou na veletrh zapůjčilo Královské poštovní muzeum v Londýně.

Zázemí čtyřhvězdičkového hotelu umožňuje bezbariérový vstup pro návštěvníky a tím i snadný návoz zboží pro vystavovatele. V okolí hotelu se dá bez problému zaparkovat, v pátek s platbou v parkovacím automatu, v sobotu pak již zdarma. Hotel je situován několik minut pěšky od metra Invalidovna a zastávky tramvaje. Pro mimopražské návštěvníky je pak velkou výhodou možnost ubytování přímo v hotelovém komplexu.

Registrujte se do Klanu sběratelů a získáte vstup na jarní veletrh Sběratel zdarma.

Rychlá registrace zde – https://www.sberatel.info/veletrh-jaro/pro-navstevniky/

JJ, foto: Česká pošta

 

VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

Sběratelské aukce

  • Bohužel, žádné blížící se aukce nebyly nalezeny.

VYHLEDAT DALŠÍ AUKCE

Sběratelské akce

  • Numismatický veletrh v Kuala Lumpur

    12. ročník mezinárodního veletrhu.

    29.03.2024 - 31.03.2024

    Kuala Lumpur, Malajsie

    www.klinf.co
  • Hobby burza a auto moto blešák Kroměříž

    Vše, co se týká motorismu – náhradní díly, součástky, komponenty, starožitnosti. vojenské a hasičské sběratelské předměty.

    07.04.2024 - 07.04.2024

    Kroměříž, Česká republika

    www.hobbyvystaviste.cz...
  • 17. sběratelské setkání po Petrovem

    Tradiční setkání sběratelů - filatelie, bankovky, odznaky ad.

    13.04.2024 - 13.04.2024

    Brno, Česká republika

    www.filabrno.net/kfam.ht...
  • Dubai International Money Fair

    První ročník veletrhu numismatiky.

    19.04.2024 - 21.04.2024

    Dubaj, Spojené arabské emiráty

    www.di-mf.com
VYHLEDAT DALŠÍ AKCE

Tipy pro sběratele

  • Železniční muzeum

    Muzeum se sbírkou historických vozidel.

    Zlonice, Středočeský kraj

    zmzlonice.draha.net/
  • Martina Krupičková – obrazy

    Kouzelné obrazy malířky, kterou fascinuje světlo a perspektiva a má překvapivě vedle tematiky měst a přírody ráda také dopravní prostředky na romantickém hradě v Ledči nad Sázavou. Skvělý tip na výlet pro celou rodinu i sběratele umění! šanci máte od 3. do 30. července.

    Ledeč nad Sázavou , Vysočina

    www.martinakrupickova.com...
  • Muzeum rekordů a kuriozit

    Muzeum se sbírkou ojedinělých předmětů.

    Pelhřimov, Vysočina

    www.muzeumrekorduakuriozit.cz/...
  • Muzeum českého karosářství

    Historie karosářství má ve Vysokém Mýtě bohatou tradici. Jejím hlavním představitelem a významným karosářem v našem městě, celém Československu i v zahraničí se stal automobilový designér Josef Sodomka mladší. Byl pokračovatelem rodinné firmy, která se z původní výroby kočárů přeorientovala na produkci špičkových automobilových karoserií. Podnik se pod jeho vedením specializoval nejen na karosování světoznámých značek, ale také na automobily pro významné osobnosti své doby.

    Vysoké Mýto, Pardubický kraj

VYHLEDAT DALŠÍ TIPY

Štítky