VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

Vážení a milí sběratelé, je nám to líto, ale protože česká vláda zavádí čím dál tvrdší opatření , jež mají vést k potlačení koronaviru s nejasným termínem jejich ukončení a vyhasínání nemoci se podle odborníků očekává až v létě, rozhodli jsme se jarní veletrh Sběratel definitivně zrušit. Snad jediným povzbuzujícím momentem současné situace je fakt, že lidé budou mít více času nejen jeden na druhého, ale také na své sbírky. Věříme, že jejich třídění, doplňování a často znovuobjevování Vám přinese radost a alespoň trochu pozitivní náladu, kterou pak můžete přenést také na ostatní. Přejeme Vám pevné zdraví a těším se na setkání v září na podzimním veletrhu Sběratel (11. – 12. 9. 2020, PVA Expo Praha.).

Sberatel.info

10. března, 2020

Tým veletrhu Sběratel

VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

Sběratelské aukce

  • Bohužel, žádné blížící se aukce nebyly nalezeny.

VYHLEDAT DALŠÍ AUKCE

Sběratelské akce

  • Mezinárodní veletrh Sběratel

    26. ročník mezinárodního veletrhu poštovních známek, mincí, bankovek, pohlednic, minerálů a dalšího sběratelství. Největší setkání sběratelů ve střední a východní Evropě. Více než 220 vystavovatelů z 35 zemí a 10 000 návštěvníků z celého světa. Možnost nechat si zdarma ocenit vlastní sbírky od nezávislých znalců z profesních organizací jako je Svaz českých filatelistů nebo Česká numismatická společnost.

    06.09.2024 - 07.09.2024

    Praha, Česká republika

    www.sberatel.info/podzim...
  • Trading Expo & Alternativní investice

    Profesionálové a špičkoví odborníci v různých investičních oblastech mají za úkol na konferenci Trading Expo & Alternativní investice představit svůj obor zájemcům o alternativní investice tak, aby vzbudili jejich pozornost a přispěli k jeho popularizaci. A jejich rady a postřehy budou, vzhledem k aktuální inflační vichřici, letos o to cennější. O čem se bude mluvit? Poštovní známky, mince, nemovitosti, veteráni, drahé kovy, drahé kameny a další…

    07.09.2024 - 07.09.2024

    Praha, Česká republika

    www.tradingexpo.cz
  • Vinyl & Stereo Expo

    Největší podzimní akce pro sběratele vinylových desek, CD, kazet a hudebních memorabilií. Veletrhu se účastní prodejci z České republiky i ze zahraničí, například z Německa, Rakouska nebo Francie, kteří do Prahy stejně jako v minulých letech přivezou špičkový sběratelský materiál, raritní desky nebo signovaná alba. Součástí akce je také speciální sekce věnovaná jen metalové hudbě Rock & Metal Market.

    06.09.2024 - 07.09.2024

    Praha, Česká republika

    www.vinylexpo.cz
  • Minerály a drahé kameny

    Chcete výhodně nakoupit drahé kameny, minerály, šperky nebo jen získat inspiraci pro vaše domácí tvoření? Navštivte prodejní veletrh Minerály a drahé kameny, kde najdete několik desítek obchodníků z celé Evropy.

    06.09.2024 - 07.09.2024

    Praha, Česká republika

    www.mineralyadrahekameny...
VYHLEDAT DALŠÍ AKCE

Tipy pro sběratele

  • Muzeum klasického knihařství

    Muzeum se sbírkou uměleckých vazeb.

    Rožďalovice, Středočeský kraj

    www.rajman.cz/
  • Muzeum vltavínů

    Muzeum se sbírkou unikátních drahokamů.

    Český Krumlov, Jihočeský kraj

    www.vltaviny.cz/
  • Podbrdské muzeum

    Muzeum se sbírkou automobilů Aero.

    Rožmitál pod Třemšínem, Středočeský kraj

    podbrdskemuzeum.cz/
  • Muzeum dýmek

    Muzeum se sbírkou dýmek od 19. století.

    Proseč, Pardubický kraj

    www.muzeumdymek.cz/
VYHLEDAT DALŠÍ TIPY

Štítky