VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

Nechte si ocenit své poklady a doplňte sbírky na vánočním veletrhu Sběratel

Sberatel.info

15. listopadu, 2021

Veletrh, kterého se účastní několik desítek vystavovatelů z celé Evropy, nabídne možnost zakoupit raritní dárky nejen pro sběratele. Největší předvánoční sběratelská akce zaměřená na mince, bankovky, poštovní známky, pohlednice a další sběratelské zboží proběhne od 20. do 21. listopadu v hotelu Olympik Praha.

Listopadový veletrh Sběratel je součástí rodiny sběratelských veletrhů, které se v Praze konají v březnu a září. Patří mezi největší setkání sběratelů ve střední a východní Evropě a každý rok na ně míří tisíce lidí z celého světa. Tradiční sběratele pak v poslední době stále více doplňují také lidé, kteří hledají, kam uložit volné peníze a sběratelství berou jako zajímavou alternativní investici.

Na akci bude také nově v prodeji “vánoční poštovní známka” navržená pro potěchu všem fandům sběratelství. Autorem krásného art decového motivu je výtvarník Roman Sedlák, jehož podpis bude možné na veletrhu získat na autogramiádě konané v sobotu od 14:00 hod.

Známkový sešitek, který letos vydal u České pošty veletrh Sběratel, obsahuje vedle vánoční známky také motiv veletrhu, ovšem s dovětkem ANTIKVARIÁT. Tak se měl listopadový veletrh původně jmenovat, ale organizátoři nakonec zvolili název, který více odráží širokou nomenklaturu akce. Z poštovní známky se tak nechtěně stala zajímavá filatelistická rarita…

Na veletrhu najdou návštěvníci širokou nabídku sběratelského materiálu.

A nebude chybět oblíbená bezplatná služba pro návštěvníky, kteří se domnívají, že třeba mají doma sběratelský poklad. Jen na veletrhu si mohou nechat ocenit své sbírky od nezávislých znalců z profesních organizací. Čekají na ně odborníci ze Svazu českých filatelistů (poštovní známky), České numismatické společnosti (mince, medaile, bankovky), Klub sběratelů autogramů (podpisy) nebo Muzea cenných papírů (akcie, ceniny).

Ženy, děti a mládež do 18 let mají vstup na veletrh zdarma.

Pro vstup na veletrh platí aktuální proticovidová opatření, kterými se řídí návštěva akcí v uzavřených prostorech, tedy nasazený respirátor a doklad o prodělaném očkování, covidu, nebo čerstvý antigenní nebo PCR test.

red, foto: veletrh Sběratel

VELETRHY SBĚRATEL

VSTUPTE

SBERATEL
FAIRS

ENTER

MESSEN
SBERATEL

BETRETEN

Sběratelské aukce

  • Bohužel, žádné blížící se aukce nebyly nalezeny.

VYHLEDAT DALŠÍ AUKCE

Sběratelské akce

  • MIF Maastricht

    Největší veletrh bankovek a papírových cenin.

    03.05.2024 - 05.05.2024

    Maastricht, Nizozemsko

    https://mifevents.com/en...
  • Heulos burza Jihlava

    Bleší trh všech věci

    18.05.2024 - 18.05.2024

    Jihlava , Česká republika

    https://www.burzajihlava...
  • Paris Philex 2024

    Tradiční filatelistický veletrh.

    30.05.2024 - 01.06.2024

    Paříž, Francie

    https://urlz.fr
  • Army Fest Kroměříž

    Prodejní výstava historického a moderního vojenství.

    23.06.2024 - 23.06.2024

    Kroměříž, Česká republika

    www.hobbyvystaviste.cz...
VYHLEDAT DALŠÍ AKCE

Tipy pro sběratele

VYHLEDAT DALŠÍ TIPY

Štítky